RİZE / ÇAYELİ - Çayeli Anadolu İmam Hatip Lisesi

May

Okul Tanıtımları Kapsamında İlçemizde Bulunan Ortaokullara Tanıtım Programı Düzenledik

Sorumluluk Sınav Takvimi

May

Çayeli Genç Düşünce Derneği, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çayeli Eğitim Fakültesi iş birliği ile gerçekleştirilen liseler arası genel kültür yarışmasında okulumuz Çayeli Anadolu İmam Hatip Lisesi Birinci olmuştur.

Mrt

YKS Hazırlık Sürecinde 7. Deneme Sınavımızı Yaptık

Öğrencilerimizle Okul Dışı Sosyal Faaliyetlerimize Başladık

Mrt

Okulumuzun koridorunda, öğrencilerin derslerin yanı sıra teneffüsleri de verimli geçirmesi amacıyla yazarlardan oluşan çeşitli görsel malzemeler ile donatılarak edebiyat sokağı oluşturduk.

Ock

10. sınıf öğrencileri arasında Veda Hutbesini yorumlama etkinliği yapıldı.Veda hutbesinde Hz. Muhammed'in verdiği mesajları anlatmaya çalışan öğrenciler, soru cevap şeklinde öğrendiklerini birbirleriyle paylaştı.

Ock

Öğrencilerimize doğru rehberlik edebilmek için anket uygulaması yapıldı